Rompecabezas de árboles

Rompecabezas de árboles 1

Wacht niet op kerst en sneeuw, garneren uw kerstboom vandaag! Doe het met grote klasse met behulp van het hoofd van zijn grote terwijl ze plezier.

Wacht niet op kerst en sneeuw, garneren uw kerstboom vandaag! Doe het met grote klasse met behulp van het hoofd van zijn grote terwijl ze plezier.

Wacht niet op kerst en sneeuw, garneren uw kerstboom vandaag! Doe het met grote klasse met behulp van het hoofd van zijn grote terwijl ze plezier. Je hoeft niet eens in de gaten als je opraken lange winteravonden en de bloemen bloeien. Brengen de winter door met intelligente puzzel, waar u ontspannen en vergeet de zorgen van alledag.

Laat ons uw Kerstman en ontvang onze cadeau!

Wij zetten in je handen heldere, geurige kerst app Kerstboom gewijd aan het onderwerp van Kerstmis. Wie zei dat Kerstmis is saai was niet in de handen van ofwel de tablet of smartphone met ons spel. Hoe dan ook, alleen de verveelde, die geen activiteiten kan vinden, in feite, hebben ons spel geïnstalleerd Kerstboom droeg geen enkele manier. Wat meer is, het spelen van ons spel garanderen wij u dat dit niet is verspilde tijd. Elke nieuwe bestuur is een nieuwe uitdaging, met elke stap verhoogt de moeilijkheidsgraad van het ontwikkelen van uw verstand, en leer je innovatieve aanpak van problemen. Dit is een uitstekende entertainment en een fantastische workout terwijl je geest en testen van intelligentie. En hoewel het niveau hoger verhoogt ook de eetlust voor verdere veroveringen, waardoor het spel is verslavend en voldoet aan de verwachtingen van de meest ambitieuze spelers.

Als u op zoek bent naar een ongewone puzzel moeilijkheid: het wordt gevonden. De kerstboom hebben we drie modules:

- De eerste kerstboom - Kerstmis werkelijk uitstekende graphics, waar Kerstmis bol verbonden door een prachtige sterrenhemel keten. Elk van de kaart wordt gesloten in de vorm van een groene vrolijk kerstboom. Kijk naar wat de boom zal u verrassen

- De tweede play - een combinatie van zorgvuldig geselecteerde constellatie van bellen Kerstmis, 4 niveaus van inwijding, en elk van de 20 planken van verschillende moeilijkheidsgraden - alsof dat nog niet genoeg is, vertel het ons weten, en zeker de lat nog hoger voor u

- De derde Time Master - check je intelligentie en reflexen - in deze module bent u in staat om te controleren of u het oplossen van de puzzels zo snel of sneller dan je vrienden met Google of andere gebruikers van de toepassing zal zijn

Dus, als u op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, die u niet wilt zinloos om te klikken zoals het geval is in de meeste games en je wilt door te spelen aan het ontwikkelen van uw intelligentie beginnen te puzzelspel Kerstboom spelen. Daag jezelf uit in de kerstsfeer en vergeet voor een moment over de verplichtingen, de feestdagen net om de hoek !!!

Wij wensen u een vrolijk en ontspannen kerst,

- Team Kerstboom

specificaties:

Hoe om te spelen? - Het spel is gebaseerd op lopende ketting tussen twee ballen, dus om te gaan door elke lijn.

scorebord:

Vergelijk je tijden met andere spelers.

Drukt u op de zandloper, dan is de tijd om de tijden van andere spelers te zien.

kenmerken:

- Een beroerte Teken

- Multi randen

- Graf gericht

- Ongerichte graaf

- Euler grafiek, Euler cyclus

- Zeven bruggen van Koningsbergen

Rompecabezas de árboles

Download

Rompecabezas de árboles 1